ATATÜRK'E VEFA VALİZİ PROJESİ

ANKARA DR.UFUK EGE ANAOKULU ÖNDERLİĞİNDE YÜRÜTÜLEN PROJEYE KABUL EDİLMİŞ BULUNMAKTAYIZ.PROJENİN OKULUMUZDAKİ YÜRÜTÜCÜ BİRSEL BEYDOĞAN VE 5 YAŞ SABAH GRUBU ÖĞRENCİLERİMİZ.

AMACI

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeverilen kurtuluş mücadelesine olanminnetimizigöstermeküzere,TürkMilliEğitimkanun,yasa,yönetmelikveeğitim programlarındayeralanAtatürkileilgilietkinliklerle3-17yaşarasıöğrenciler arasında birlikve beraberliği sağlamak ve farkındalık yaratmaktır.

IÇERIK

Projeyekatılacakolanbranşöğretmenleri,kendimüfredatlarındayeralanAtatürkileilgili kazanımlarayöneliköğrencileriilebirönhazırlıkçalışmasıyapılması.Öğretmenler,projeyedahilolan öğrencileri ilebirlikte ortaya çıkarttıkları eserlerde ”Atatürk veAtatürk sevgisi” konusunu önplana çıkaracak olup; 3-17 yaşarası öğrencilerin Atatürk İlke veİnkılaplarıilemilli vemanevi değerlerine bağlı, öğrencilerin gelişimdü2eylerine uygun ve güzel sanatlara ilgiduymalarını sağlayan sosyal, kültürelvesanatsalbecerilerledonatılması.

HEDEFKİTLESI

ResmiAnas‹nıfı,ResmiAnadoluLisesi,ResmiBağımsızAnaokulu,ResmiBilimSanatMerkezi,Resmi ÇokProgramlı Anadolu Lisesi, Resmi FenLisesi, Resmi Görme Engelliler İlkokulu, Resmi Görme EngellilerOrtaokulu,Resmi Akşam SanatOkulu, ResmiGüzelSanatlar Lisesi, Resmi İlkokul, Resmi İmam-HatipAnadoluLisesi,Resmiİmam-HatipOrtaokulu,ResmiİşitmeEngelliler İlkokulu,Resmi işitmeEngellilerOrtaokulu,ResmiMeslekîEğitimMerkezi,ResmiMeslekîveTeknik AnadoluLisesi, ResmiOrtaokul, ResmiSpor Lisesi, Resmi YatılıBölgeİlkokulu, ResmiYatılıBölgeOrtaokulu, Resmî Sosyal Bilimler Lisesi